Varmkök

I vårt sortiment för varmköket hittar du spis, induktionsspis, keramisk spis, stekbord, fritös, induktionshäll, grill, pastakokare, pastakokare, kokgryta, kokerier med mera.

Bland annat från kvalitetsvarumärken som Jöni, Valentine, Wery, Mareno, Elektrotermo.

Jöni

Jønis specialitet är kokgrytor men tillverkar även robusta keramiska och konventionella spisar, induktionsspisar samt stekbord. Genomgående kännetecknas Jønis produkter av ergonomi, användarvänlighet och hög kvalitet.

Wery

Wery grillserie är tillverkad av förstklassiga material och är en långsiktig investering. Genomtänkt, ergonomiskt, noggrant tillverkat och rikt detaljarbete är kvaliteter som utmärker dessa produkter.

Elektrotermo

Elektrotermo utvecklar, tillverkar och säljer egenutvecklade produkter inom storkök såsom spisar, kokerier och stekbord som kännetecknas av god funktionalitet och design.

Valentine

I snart 50 år har man tillverkat fritöser i Schweiz, med en tillförlitlighet utöver det vanliga. Enkelhet och tillförlitlighet har alltid varit ledorden, här låter man sig inte förledas av design nycker eller andra moderna påfund. För FastFood-restauranger eller verksamheter där tempot är högt finns korglyft och filteranläggning med pump som tillbehör.

Mareno

Mareno har utvecklat två nya spisserier som passar alla storlekar av kök och kvalitetsnivåer allt från den lokala restaurangen till det stora Värdshuset. De nya moduluppbyggda serierna NP70 och NP90 ger oräkneliga kombinationsmöjligheter och kan skräddarsys för individuella krav.