Projekt

Vi på STT har lång erfarenhet av storköksinredning där rostfritt, laminat, komposit, sten och trä inredning är en naturlig del i bl.a. tagningstorg och utlämningar. Detaljpassningen blir exemplarisk och säkerställer en lång livslängd i tuffa miljöer.

Låt oss inspirera dig genom att syna ett axplock från några av de många anläggningar till dags dato som vi levererat. Vi försöker fylla på denna sida löpande. För de mest aktuella bilderna och information om det vi håller på med just nu – spana in vår instagram och följs oss där för uppdateringar när vi bygger Sveriges bästa och finaste storkök.

RW-skolan

Projektet hette under byggtiden RW skolan men nu bytt namn till Nakterhusskolan och är placerad i Vega, Haninge utanför Stockholm.

Ett tillagningskök för ca 800 portioner med ett välutrustat storkök. Matsal, diskinlämning, diskrum, kylrum och frysrum, serveringsmöbler och tillagningskök. Ett urval av produkter är bland annat ett dubbelställ kokgrytor från Jöni 200l + 300l, två VarioCookingCenter (nu iVario pro) från Rational, tre SCC201 från Rational, en tunneldiskmaskin från Wexiödisk.

Projektår: 2020
Plats: Vega, Haninge

Cocktail bar IMA

TAK har öppnat en exklusiv japansk cocktailbar på Brunkebergstorg med en utsikt utöver det vanliga.

Vi har tillsammans med kunden tagit fram den unika och vackra baren för att passa konceptet. Ett väldigt spännande projekt från start med fantastiska detaljer! Väl värt ett besök.

Projektår: 2019
Plats: Stockholm, Sverige
Nordic Property Management

Choice At Six, Hobo & Restrauang TAK

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA har tecknat avtal med Nordic Property Management att leverera köken och barerna till de nya hotellen “AT SIX”, “HOBO” samt restaurang “TAK” i Stockholm som kommer att drivas av Choice. 

Projektår: 2017
Plats: Stockholm, Sverige
Nordic Property Management

GROW

En kontorsbyggnad utöver det vanliga i Solna.

Grow är ett av våra referensprojekt som färdigställdes hösten 2019. Vi har levererat storkök men också snickerier och fast inredning samt pentryn. Värmelamporna på skenan på bild med en upphängning som är i princip osynlig, varje lampas kabel är dragen igenom röret och infäst i 5 punkter hela vägen upp i bjälklaget. Att inte krocka med taklamporna med infästningen var en utmaning. Konstruktionen tillverkades efter måttagning på plats där serveringsdisken styr och också taklamporna i ett samspel med arkitektens ritning och brukarens önskemål. Denna pjäs tog sin stund att få till, men vilken känsla när den monterades! En stor entreprenad med många utmaningar, detaljerna är verkligen otroliga. Allt sitter som en smäck med integrerade lösningar.

Projektår: 2019
Plats: Solna, Stockholm
Humlegården GROW

DOMA

Fantastiska DoMa på Nybrogatan 48 är klart. Eller rättare sagt, Vi är klara med vårt storkök. DoMa fortsätter ju sin resa. Det har som sagt varit ett nöje med flera utmaningar som alltid, tack för denna gång! Ett besök är ett måste!

Ett av de mest kompakta köken vi gjort, maximerade ytor för maximalt med funktioner. Ett multifunktionsbord iVario Pro och en kombiugn SCC61 från Rational. Kylbänk, displaykyl, vinkyl från Haglund Industri, huvdiskmaskin WD-6 från Wexiödisk. Spithyllan är (såklart) special där vi tillsammans ritade på en servett. Ett projekt med enormt engagemang på skruv och mutternivå från Viktor och Tea, ett rent nöje!

Projektår: 2020
Plats: Nybrogatan 48, Stockholm
DOMA

Förskolan Pärlhalsbandet

Ett till skolkök!

Förskolan Pärlhalsbandet är klart, en till bra leverans! Som alltid när vi lämnar över så gör vi det i god tid, med fastställd kvalitet och med ordning och reda där det är snyggt och prydligt. Det är definitivt inte en slump men det syns på resultatet, det är vi stolta över!

Känns väldigt bra att lämna över ännu en skola där vi kan säkra kvalitén och leverera ett riktigt bra storkök.

Projektår: 2020
Plats: Stockholm

Peab Center, Peab Sthlms nya HK

En kontorsfastighet med bästa läge vid E4 med 120.000st bilar passerande varje dag.

Ett mycket väl genomfört projekt i expansiva Solna. Här hittar vi utrustning som två väldigt djupa kylmontrar i cafét, vattenanläggningar, mikrovågsugnar, kombiugnar SCC201 och SCC101 (båda nu iCombi pro) och ett multifunktionsbord VarioCookingCenter (nu iVario pro) från Rational, en kokgryta från Danska Jöni, kylskåp, snabbnedkylningsskåp och kylbänkar från Haglund Industri, en blandingsmaskin från Varimixer, stekbord från Fribergs, tunneldiskmaskin från Wexiödisk och grovdiskmaskin från Granuldisk. Kylrum och frysrum ingick i vår leverans.

Besök lunchrestaurangen som Sabis driver!

Projektår: 2020
Plats: Solna, Stockholm
Peab Center