Varmhållning

I vårt sortiment av varmhållningsutrustning hittar du spisar, stekbord, värmelampor, värmelister, värmehällar, klämgrillar, brödrostar, värmerier, vattenbad, serveringsvärmerier, tallriksdispenservagnar, slamandrar, värmeskåp med mera.

Bland annat från kvalitetsvarumärken som Fribergs, Stayhot, Gastroteknik, Milantoast, Intermatic, Elektrotermo, Tecnoinox.

Fribergs

Fribergs tillverkar stekbord och spisar med ledorden rostfritt, hållbart, lätt att använda och hålla rent.

Gastroteknik

Gastroteknik har ett brett produktsortiment som täcker de flesta av storkökens behov för uppvärmning, varmhållning och distribution av mat och serveringsutrustning. Bland produkterna kan nämnas dispensrar för brickor, korgar och tallrikar, kokerier, vattenbad, värmehurtsar, värmehällar, värmeskåp och värmevagnar.

Stayhot

STAYHOT varmhållnings sortiment finns sedan 25 år på marknaden. I sortimentet finns mängder med spännande produkter för dig som arbetar inom restaurang och storhushåll.

Milantoast

Panini eller toast – Milan Toast är rätt produkt. Ett brett sortiment av klämgrillar i gjutjärn eller glaskeramik. Flera olika modeller, enkla eller dubbla grillytor, släta eller räfflade laggar.

Intermatic

Intermatics verksamhetsområde är inriktat på att lösa och tillfredsställa behov inom alla typer av storkök, serveringsanläggningar och mobila utskänkningsenheter. Man tillverkar rostfria produkter för kokning, varmhållning, servering, transport och lagring av livsmedel.

Tecnoinox

Har ett stort och varierande utbud av salamandrar som är särskilt lämpliga för gratinering, vanlig matlagning samt till att hålla maten varm. Öppna på tre sidor och överdelen är höj- och sänkbar.

Elektrotermo

Elektrotermo utvecklar, tillverkar och säljer egenutvecklade produkter inom storkök såsom spisar, kokerier och stekbord som kännetecknas av god funktionalitet och design.