Kylförvaring

Vi har ett sortiment av kylförvaringsprodukter som omfattar allt ifrån små snabbnedkylningsskåp till stora platsbyggda kyl- och frysrum samt kompletta kylentreprenader. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna som, liksom vi, fokuserar på produkter med låg energiförbrukning och lång livslängd. 

Vi ser till att den gamla produkten transporteras bort och återvinns om sådan finns.

När du använder snabbnedkylare i din produktion kan arbetstid, viktförlust och svinn minskas. På detta sätt får man bättre matkvalitet, bättre livsmedelshygien och ekonomi samt en bättre organisation i köket. Nyckelfaktorerna är att man kan tillaga mat på ett säkert sätt och samtidigt erhålla rätt kvalitet och ekonomisk förtjänst samt förbättrad arbetsmiljö genom ett flöde från tillagning till nedkylning utan onödiga lyft.

Haglund Industri

Kylskåp, frysskåp, kombiskåp, snabbnedkylningsskåp, kylbänkar, kylmontrar, vinkylar, kyl- och frysrym

Professionella kyl- och fryslösningar för restauranger och storkök. Designade och tillverkade i Gällstad.

Hiber

Snabbnedkylningsskåp, snabbnedkylningsrum

Hiber skapar snabbnedkylningsskåp och snabbnedkylningsrum. Modeller som ger möjlighet att kyla ner livsmedel från 5 kg till över 600 kg på 90 minuter. Sterilisering, belysning och USB-port för HACCP är bara några av de tillbehör som erbjuds.

Gram Professional

Kylskåp, frysskåp, kombiskåp, avsvalningsskåp, snabbnedkylningsskåp

Gram Commercial producerar kyl och frys för professionellt bruk. Produktprogrammet är mycket brett och man har allt från stora snabbnedkylningsskåp till små kyl- och frysskåp.

Porkka

Kylskåp, frysskåp, vinkylskåp, kombiskåp, avsvalningsskåp, snabbnedkylningsskåp, ismaskiner, kylrum, kylmontrar.

Porkka bygger sin framgång på kundanpassade produkter där design och kvalitet såväl som innovativ produktutveckling står i centrum.

Hoshizaki

Ismaskiner

Hoshizaki är den ledande tillverkaren och skaparna av Japans första helautomatiska ismaskin. Tillverkaren har ett brett utbud av kub- och flingismaskiner som är utrustade med ett självrengöringssystem som träder i kraft efter varje frysproduktion.

Ki-panel

Kylrum och frysrum

Ki-Panel länge varit en av huvudleverantörerna av bland annat isolerade sandwichpaneler till framför allt kyl- och byggbranscherna och erbjuder ett brett sortiment av kyl- och frysrum, kyl- och frysrumsdörrar samt kyl- och fryscontainers.