Tillagning

STT – STORKÖKSTILLVERKARNA har lång erfarenhet av att leverera kombiugnar, kokgrytor, spisar och multifunktions stekbord till restauranger och storkök av hög kvalitet. Vi fokuserar på att få ett korrekt flöde i köket med ergonomi och miljö som ledstjärna oavsett om det gäller nyproduktion eller utbytesmaskiner. Vi ser också till att den gamla maskinen transporteras bort och återvinns.  

Bland annat från kvalitetsvarumärken som Rational, Jöni, Getinge, Hounö, Sharp, Alphatech.

Rational

Rational ser sig som specialist för termisk matlagning i världens professionella kök. Nu tillreds dagligen över 120 miljoner måltider i alla delar av världen i ugnar från Rational. För att uppnå unik kvalitet på maten krävs att ugnen hela tiden arbetar med tillräcklig effekt – det gäller framför allt vid tillagning av stora mängder. HiDensityControl® ser till att värmen, luften och fuktigheten i ugnsutrymmet alltid ligger på en hög och jämn nivå. Den har de nödvändiga prestandareserverna för att uppnå ett perfekt resultat varje gång – på varje enskilt gejderspår.

Hounö

Det danska specialistföretaget HOUNÖ har över 35 års erfarenhet av kombiugnar.

Jöni

Specialitet för Jöni är kokgrytor men man tillverkar även robusta keramiska och konventionella spisar, induktionsspisar samt stekbord.

Getinge

Getinge Storkök har sedan 1967 arbetat med produkter för det professionella köket och är uppmärksammade för att varje modellserie har genomtänkta nyheter som förenklar det dagliga arbetet.

Sharp

Sharps kraftfulla mikrovågsugnar för professionellt bruk är gjorda i rostfritt stål, hållbara och lätta att rengöra och håller hösta standard när det gäller driftsäkerhet och funktionalitet och är bland de bästa du kan köpa på marknaden.

Alphatech

Alphatech konvektionsugnar utgör en perfekt kombination av hög prestanda och användarvänlighet, till ett vettigt pris. Sortimentet är brett, allt från enklaste konvektionsugn till mångfunktionell kombiugn.