Diskrum

I vårt sortiment av utrustning till diskrum hittar du bänkdiskmaskiner, huvdiskmaskiner, tunneldiskmaskiner, grovdiskmaskiner, brickdiskmaskiner, brickdispenservagnar, korgvagnar, diskkorgar, rangerställ, förspolningsduschar, snabbdiskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare med mera.

Vi har ett stort utbud av utrustning till diskrum från ledande tillverkare där vi lägger fokus på arbetsmiljö, ergonomi och flöde. Vi väljer produkter med låg elförbrukning, lång livslängd och låg förbrukning av vatten, i de fall en gammal produkt ska bytas ut så ombesörjer vi att den transporteras bort och återvinns. Ni hittar nedan en sammanställning av de ledande tillverkarna som vi samarbetar med. 

Bland annat från kvalitetsvarumärken som Wexiödisk, Granuldisk, Gastroteknik, Nordien, Miele.

Wexiödisk

Fokus för Wexiödisk är att kunna erbjuda driftsäkerhet, låga drift-kostnader samt bra arbetsmiljö istället för lägsta inköpspris, dvs. fokus på Life Cycle Cost.

Gastroteknik

Gastroteknik har ett brett produktsortiment som täcker de flesta av storkökens behov för uppvärmning, varmhållning och distribution av mat och serveringsutrustning.

Miele Professional

Maskiner för professionellt bruk från Miele har den längsta hållbarheten. Inget annat varumärke uppnår en tillnärmelsevis lika lång livslängd. För att Mieles maskiner alltid ska vara utrustade med det senaste, har de en inbyggd update-funktion för framtida programuppdateringar.

Granuldisk

GRANULDISK grovdiskmaskiner använder Granuler (små blå plastkulor) och vatten för att mekaniskt skrubba grytor och kantiner rena. Maskinerna är resurssnåla och använder mycket mindre vatten, energi och diskmedel än en traditionell grovdisklösning. Det är en smart, hållbar och ekonomisk lösning och man slipper all fördisk.

Nordien System

Står för en effektivare hantering av diskgods i restaurangmiljö och har allt du behöver för att åstadkomma en effektivare hantering av ditt rena och smutsiga diskgods.