Beredning

Rätt storköksutrustning är A och O i ett storkök!

I vårt beredningssortiment hittar du blandmaskiner, skärmaskiner, vacuummaskiner, degblandare, grönsaksskärare, snabbhackar, mixer, juicemaskiner, stavmixrar, köttkvarnar, potatisskalare med mera.

Bland annat från kvalitetsvarumärken som RobotCoupe, Hällde, Varimixer, Berkel, President, Graef, Dito-Sama, Hamilton Beach, Komet.

Varimixer

Ska man investera i en visp- och blandningsmaskin, ska man definitivt välja en Varimixer. Namnet antyder dess stryka och driftsäkerhet. Få maskiner har en sådan driftsäkerhet och lång livslängd som Varimixers visp- och blandningsmaskiner. Med den nya Ergo-modellen erhålls dessutom en mycket ergonomisk produkt.

Hällde

Hällde har en mycket stark position på marknaden för beredningsmaskiner. Bland de högkvalitativa produkterna kan nämnas grönsaksskärare, snabbhackar och mixers som används i många kök världen över.

Dito-Sama

Dito-Samas rykte bygger på tillförlitlighet och kvalitet på produkterna såsom potatis och universal skalare som har levererats i mer än 50 år till storkök. Det är inte bara ergonomiska och praktiska verktyg för kök, utan också ett instrument för precision som uppmuntrar kockarnas fantasi.

Hamilton Beach

Hamilton Beach tillverkar mixers och blenders för det professionella köket. Ett självklart kvalitetsvarumärke för alla bartenders.

Robot-Coupe

Det är i Frankrike, hjärtat av Bourgogne, en välkänd region för sin gastronomi, som Robot-Coupe för mer än 40 år sedan skapade matberedaren Robot-Coupe. Som föregångare och marknadsledare erbjuder Robot-coupe utrustning såsom grönsaksskärare och snabbhackar för beredning, ett brett utbud av maskiner anpassade för varje professionellt behov.

Berkel

Berkel tillhandahåller skärmaskiner för alla behov. Från det minsta caféet till centralkök och storbutik.

Komet

Komet är en tillförlitlig tillverkare med stora expertkunskaper inom området vacuum förpackningsmaskiner. För över 30 år sedan togs den första modellen Vacuboy fram som fram till idag har tillverkats i mer än 10 000 exemplar.

Graef

Österrikiska Graef tillverkar robusta kuggväxeldrivna skärmaskiner av hög kvalitet.